Poštovani članovi Instituta za javnu upravu,

želja nam je dodatno motivirati članove Instituta za rad u projektima Instituta te Vas upoznati s našom novom inicijativom. Institut okuplja teoretičare i praktičare u području javne uprave. Držimo da naše znanje i iskustvo možemo najbolje izraziti u konzultantskoj ulozi koju želimo ostvariti u projektima lokalne, regionalne i državne razine, a koji su tematski vezani za upravu. Tajništvo Instituta donijelo je načelnu odluku o uključivanju Instituta u domaće i medjunarodne projekte, bilo samostalno, bilo s drugim institucijama kao partnerima. Kao što Vam je zasigurno poznato, u Hrvatskoj i drugim zemljama odvija se velik broj različitih konzultantskih projekata. To nam daje šansu da djelovanje našeg Instituta postavimo, jednim dijelom, na nove, solidnije temelje, temeljem naplate naših konzultantskih usluga. Radi uključivanja Instituta u te projekte Tajništvo je imenovalo kolegu Danijela Pešta za menadžera za projekte, kako bi mogli biti što operativniji u novoj ulozi.

Ukoliko želite sudjelovati u takvim projektima u ulozi konzultanta, a u ime i putem Instituta, molimo Vas da nam pošaljete Vaš životopis, u europskom formatu, na e-mail adresu danijelpest@iju.hr. Na taj način bit ćemo u mogućnosti promptno reagirati na natječaje za projekte. Naravno, za svaki konkretan angažman bit ćete posebno i izričito pitani, a svaki Vaš eventualni angažman bit ce honoriran sukladno odlukama naših tijela.

Životopis treba biti na engleskom i hrvatskom jeziku u formi word dokumenta (.doc) ili pdf dokumenta.

Za sva Vaša pitanja kontaktirajte nas na gore navedenu e-mail adresu ili na brojeve telefona 098 / 9605 052 (Danijel Pešt), 098 /233 959 (Sanja Nimac) ili 098 / 9016 900 (Ivan Koprić).

Predsjednik:
Prof. dr. sc. Ivan Koprić