Tribina sekcije prvostupnika “Reforma službeničkog sustava”

Sekcija prvostupnika javne uprave poziva vas na tribinu “Reforma službeničkog sustava, koja će se održati u četvrtak 22. listopada 2009. na Društvenom veleučilištu u Zagrebu, Gundulićeva 10, Dvorana I s početkom u 16:00 sati.

Predavači na tribini bit će doc. dr. sc. Gordana Marčetić, pročelnica upravnog studija DVZ-a, Siniša Kuhar, glavni tajnik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH i Kristina Ratković, načelnica Odjela za planiranje i upravljanje ljudskim potencijalima u državnoj službi u Ministarstvu uprave.

Godišnje savjetovanje Instituta za javnu upravu

Krajem travnja 2009. u Zagrebu će se održati godišnje savjetovanje Insituta za javnu upravu posvećeno novim institutima i novoj regulaciji općeg upravnog postupka te njihovoj ulozi u reformi i modernizaciji hrvatske javne uprave. Organiziranjem savjetovanja posvećenog modernizaciji općeg upravnog postupanja Institut za javnu upravu nastoji pridonijeti javnoj raspravi te upoznavanju znanstvene i stručne javnosti s novim institutima upravnog postupovnog prava u kontekstu reforme javne uprave u Hrvatskoj.

pročitajte više...