sekcija prvostupnika

"Tajnici škola" - tribina Sekcije prvostupnika, 29. ožujka 2012.

Sekcija prvostupnika javne uprave Instituta za javnu upravu poziva vas na tribinu o tajnicima škola, koja će se održati u četvrtak, 29. ožujka 2012. u prostorijama Studijskog centra za javnu upravu i javne financije Pravnog fakulteta u Zagrebu, Gundulićeva 10, Zagreb, dvorana I, s početkom u 15:00 sati.

Predavači na tribini bit će prof. dr. sc. Ivan Koprić (Pravni fakultet u Zagrebu), Olivera Marinković (pravna savjetnica u Hrvatskoj zajednici osnovnih škola) i Biljana Kunej (načelnica Odjela za upravno-pravne poslove Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta).

Tribina sekcije prvostupnika “Lokalna samouprava", Čakovec, 1. lipnja 2011.

Čakovec
Sekcija prvostupnika javne uprave Instituta za javnu upravu i Grad Čakovec pozivaju vas na tribinu o lokalnoj samoupravi, koja će se održati 01.lipnja 2011. (srijeda) u 13:00 sati u multimedijalnoj dvorani „TIC-a“, Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22.


Uvodničari i teme su:
1. Prof. dr. sc. Gordana Marčetić: "Etika i/ili korupcija u lokalnim službama
2. Doc. dr. sc. Anamarija Musa: "Kako poboljšati lokalno upravljanje - uključivanje građana i kvaliteta usluga"
3. Mihovil Škarica, dipl. iur.: "Uloga gradova u procesu decentralizacije"

Tribina sekcije prvostupnika “Reforma službeničkog sustava”

Sekcija prvostupnika javne uprave poziva vas na tribinu “Reforma službeničkog sustava, koja će se održati u četvrtak 22. listopada 2009. na Društvenom veleučilištu u Zagrebu, Gundulićeva 10, Dvorana I s početkom u 16:00 sati.

Predavači na tribini bit će doc. dr. sc. Gordana Marčetić, pročelnica upravnog studija DVZ-a, Siniša Kuhar, glavni tajnik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH i Kristina Ratković, načelnica Odjela za planiranje i upravljanje ljudskim potencijalima u državnoj službi u Ministarstvu uprave.